OM ANN

Sedan barndomen har Ann varit medial och började vid 14års ålder att tolka i kaffe och i vanliga spelkort med sin mormor. Hon växte upp i Norra Norrland och flyttade vid 19 års ålder till Turkiet där hon lärde sig både Turkiska och Persiska innan hon reste runt i mellanöstern och Nordafrika. Resandet förde sedan Ann till Hong Kong och Kina under några år, Under tiden där lärde hon sig mycket om kinesiska och vietnamesiska teer, och  påbörjade egen teimport.

Att resa har alltid varit en passion i Anns liv, lika så sökandet efter det spirituella och mystiska. Hon har sökt upp spådamer, marabous, medium och healers runt om i världen. Hon har fått undervisning av mystiker ur många olika kulturer och religioner allt ifrån Asien till Afrika.

Under sina perioder I Väst-& Östafrika har hon bland annat handlat med örter, halvädelstenar och kristaller. Sista åren har Ann åter bott i Hong Kong innan hon flyttade till London 2019. I slutet på 2020 kom Ann tillbaka till Sverige och har nu återupptagit sin verksamhet på Östermalm.

Ann har studerat feng shui i stor utsträckning sedan 1999 och sedan 2004 för en av världens mest skickliga mästare, Grand Master Chan Kun Wah från Hong Kong. Hon har haft en framgångsrik Feng Shui-karriär från företagsstarten 2006 och är av Grand Master Chan Kun Wah ackrediterad Feng Shui-konsult, specialist och rådgivare.

 

Ann Cisse har kontor på Östermalm i Stockholm där hon tar emot klienter och håller kurser.

Genom åren har Ann varit i många tempel och avlägsna platser och lärt sig olika tekniker för andlig utveckling, healing, energiskt skydd och olika spådomstekniker. Hon har från olika lärare lärt sig energibalansering av olika slag, inklusive tekniker för att rensa bort negativa energier även mörkare energier som förbannelser och entiteter, från hus, mark, människor och husdjur.


Hon har haft undervisning i drömtydning, och kommunikation med andliga varelser.

Amuletter, Fulu, (Spiritual Charms), är en annan hemlighet som Ann lärde sig av taoistimästaren Chan Kun Wah. Amulettskrivande härstammar från forntida taoism och buddhism och lärs endast ut i linje från mästare till elev.

De är gjorda för hand, skrivna i gammal kinesisk kalligrafi och är gjorda på speciella dagar och tider under meditativt tillstånd.

Mest populära är de kraftfulla skydds amuletterna.


Läs mer om amuletterna...

Du kan boka Ann för:


  • 1-1 online Tarotläsning/Medial sittning personligen, via telefon, Whatsapp eller Zoom,
  • Energirensning & healing av dig själv, ditt hem, husdjur eller affärslokal.
  • Låt göra din personliga charm - Fulu, skickas till dig som brev.
  • Beställ ditt kinesiska horoskop, följt av 1 timme 1-1 på Whatsapp eller Zoom.
  • För Feng Shui-konsultationer kan Ann bokas över hela Europa, Mellanöstern och Asien,