EFT TERAPI

EFT - EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE

EFT är en mycket enkel teknik som kan hjälpa dig att minska stress, oro, smärta och mycket mycket mer. Det är en evidensbaserad behandlingsmetod utvecklad utifrån psykoterapiforskning och studier om förändringsprocesser i terapi. EFT utgår från att känslor är avgörande för hur vi mår och ger oss information om våra behov, värderingar och mål.

För min egen del har jag använt tekniken för att få bort flerårig smärta i en armbåge, höga stressnivåer, upprepande tankemönster, samt skapat mer flöde i mitt företag.

PRIS EFT TERAPI

50 min 900kr

EFT BETYDER EMOTIONELL FRIHETSTEKNIK
Det är en teknik där du tappar på akupunktur punkter samtidigt som du uttalar en affirmation för att bryta den känslomässiga kopplingen som ligger bakom ditt problem och din stress. EFT fungerar på det mesta - fysiska smärtor och sjukdomar, psykologiska och känslomässiga problem, posttraumatisk stress, negativa tankar, blockeringar etc. EFT är en fantastisk teknik för att skapa ett bättre flöde i ditt liv, både för att släppa negativa känslor, men också för att förstärka positiva situationer och förhöja din energinivå och lättare manifestera och dra till dig det du vill ha!

Gå EFT-grundkursen för eget bruk